Service Detail

  1. Huis
  2. 3 dagen
  3. Detail van de dienst

Ik zal Nigeria Party Jollof Rice voorbereiden

Jollof Rijst behoeft geen introductie; het is onbetwistbaar het meest gebruikte voedsel in Nigeria en nu zelfs in West-Afrika met alle Jollof oorlogen die aan de gang zijn. Stel je voor, het heeft zijn eigen oorlog, over populair zijn gesproken. Jollof rijst is een favoriet in elk Nigeriaans huis omdat het letterlijk bij alles past.

Waarom zou u mij inhuren?

We weten allemaal dat feesteten uit een eigen wereld komt. Het is interessanter om een feestmaaltijd te eten dan een thuis gekookte maaltijd. Noem ons dromers, maar feestmaaltijden worden met meer liefde, geluk en energie bereid. Als je ooit op een feestmaaltijd hebt gekookt, kan je dat zeker begrijpen. Party Jollof rijst heeft meer smaken en die rokerige smaak waardoor het beter smaakt dan de gemiddelde jollof rijst. Er is iets met Party Jollof Rijst, eerlijk gezegd, wij denken dat het een geest ding is. Want men kan geen party Jollof eten en niet genieten van de smaak, zelfs als op sommige feestjes de rijst hard blijkt te zijn.

Van bakbananen, bananen, groenten, sauzen, stoofpotten en zelfs soepen! Ja ! Sommige mensen eten het met soepen. Eerlijk gezegd, als we alle Jollof rijst die we hebben gegeten bij elkaar optellen, zijn we er vrij zeker van dat het meer dan 100 zakken rijst of zelfs meer zal opleveren. Jollof rijst lijkt een eenvoudige maaltijd, maar er zijn verschillende niveaus. Er is Jollof rijst en dan is er Feest Jollof Rijst. Als Nigeriaan, zou je het verschil moeten begrijpen.

Recensie(s)

Geen beoordelingen.