Over Cook4Me

  1. Huis
  2. Over Cook4Me

Onze missie:

Start vandaag voor een geweldige toekomst

Voor chefs

Cook4me is simpelweg een platform dat kookliefhebbers verbindt met eetliefhebbers. Is dat niet eenvoudig?

Ben je dol op koken? Ben je gepassioneerd door koken? Dit is een kans om je passie te uiten door te doen wat je graag doet in je vrije of professionele tijd, en tegelijkertijd je brood te verdienen door er geld mee te verdienen.

Voor klanten

Ben je dol op het eten van goede, zelfgemaakte, traditionele gerechten? En wil je weten hoe goed en schoon je eten wordt gemaakt? Of bent u het gewoon beu om hoge rekeningen te betalen voor het bestellen en kopen van eten dat u graag zou willen eten? Dan is cook4me.nl het platform dat je de mogelijkheid geeft om in contact te komen met degenen die op elk moment en elke dag je favoriete zelfgemaakte maaltijden kunnen maken, of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner in je buurt tegen je eigen prijsklasse of tags.

1500

Actieve klanten

k

99

Geweldige feedback

%

5000

Actieve chef-koks / koks

k

Onze waarden:

+ - Onze klant staat centraal:
Klanten vormen het middelpunt van ons platform en alles wat we doen. En we moeten ze diep begrijpen. Elk klantidee wordt verwelkomd en gewaardeerd. we lopen in de schoenen van onze klanten om onze besluitvorming te stimuleren (en met klant bedoelen we chefs / koks, restaurants en consumenten). Hun vertrouwen is onze belangrijkste prioriteit en we hebben geen andere keuze dan te leveren.
+ - We zijn meedogenloos en gemotiveerd:
Deze klus is zwaar. Er zullen tal van uitdagingen zijn. We slaan ze neer, of bedenken een manier om de problemen op te lossen. Hard werken is belangrijk en we zullen nooit stoppen met ons best te doen.
+ - We slagen erin als team:
We tonen respect en oefenen empathie om onze mensen en onze teams dichter bij elkaar te brengen. We zijn het daar niet mee eens en verbinden ons. Maar het bedrijf komt op de eerste plaats.
+ - We leveren resultaten
We nemen verantwoordelijkheden voor de taken die voorhanden zijn en leveren deze op een hoogwaardige manier. We zijn verantwoordelijk, we volgen door en we laten mensen weten of we niet op schema zijn. We gaan moeilijke beslissingen niet uit de weg. Voor ons zijn resultaten belangrijk.
+ - Wij denken groot:
We stellen ons voor wat schijnbaar onmogelijk is, niet wat eerder is gedaan. We veranderen de manier waarop mensen eten, werken en bedrijven in de detailhandel en chef-koks runnen. We moeten uitbreiden wat we doen, de kwaliteit van wat we doen verhogen en wat we doen fundamenteel veranderen, aangezien we aan het begin van deze revolutie zijn.
+ - Wij omarmen verandering:
Als bedrijf weten we dat de weg die voor ons ligt altijd vol bochten en bochten zal zijn. We gaan methodisch om met planning, lange en korte termijn, communiceren en opvolgen, maar de wereld verandert snel en vaak.

Onze professionals

Team achter Cook4Me

Cook4me.nl is in 2020 opgericht door Fredrick Efosa Erahon. Sinds de zomer van 2021 is het team uitgegroeid van een oprichter naar een team van 12 personen. Onze ambitie is om van cook4me de oplossing te maken om te eten en te ervaren hoe lekker zelfgemaakt eten aanvoelt in Nederland, Europa en de rest van de wereld.

De heer Fredrick Efosa

Directeur

Efosa

Manager

Erahon

Marketeer

Meneer Fredrick

Ontwikkelaar

Geïnteresseerd om lid te worden van Cook4Me?

Kom langs!

Ons kantoor is gevestigd op een prachtige locatie in het zakendistrict Amsterdam-zuid. Hier werken we elke dag aan om de website te verbeteren en ervoor te zorgen dat het platform voldoet aan de wensen van onze klanten (en met klanten bedoelen we chefs / koks, restaurants en de consumenten).

We horen daarom graag wat jij denkt dat er beter kan of wat jij goed vindt.
Stuur ons een bericht via onze contactpagina of mail ons via info@cook4me.nl, bel ons op 085-00001003 of kom langs op ons kantoor in Amsterdam.